Game of Thrones
Rick and Morty
Marvel
Peanuts
South park
SpongeBob
TMNT
Breaking Bad
Jonny Bravo
RedWolf

Livrarea comenzilor

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

 

Modificare sau anulare comanda

 

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0740.698.848. Colegii nostri de la Suport vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

 

Modalitati de livrare

 

Livrare prin curier (standard)

 

1. Pentru produsele vandute de RedWolf se aplica diferite taxe de transport in functie de valoare:

- pentru produse cu o valoare de pana la 85 lei - taxa de transport 25 de lei;

- pentru produse cu o valoare de pana la 180 lei - taxa de transport 20 de lei;

- pentru produse cu o valoare de peste 300 lei - taxa de transport 0 de lei;

 

2. Livrarea este gratuita pentru comenzile care contin produse vandute de RedWolf cu specificatia “transport gratuit”, cu exceptia produselor mentionate la punctele 1 de mai sus. In cazul in care o comanda contine produse vandute si livrate de RedWolf si un card cadou, valoarea totala rezultata fiind de minimum 300 de lei, transportul gratuit nu se aplica. Mai exact, produsele vandute si livrate de RedWolf din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 300 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

 

Pentru localitati in afara retelei de curierat (Vezi aici lista Localitati-extracharge), livrarea se face contra unei taxe suplimentare comunicata ulterior la confirmarea comenzii.

 

Ridicare din showroom

 

Livrarea in showroom se face gratuit.

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom, le poti ridica imediat. Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin e-mail sau SMS cand acestea vor ajunge in showroom ca sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 4 zile (cu tot cu ziua in care primesti notificarea de ridicare).

 

Pentru comenzi platite online (cu cardul online, in rate, prin iTransfer, ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele. Pentru persoanele juridice, este necesara si o imputernicire din partea firmei.

 

Ridicare de la Posta Romana

 

Acest serviciu este disponibil in 600 de puncte de livrare din toata tara. 

 

Consulta aici lista acestor locatii.

 

Când iti poti ridica produsele comandate? 

 

A 4-a zi in cazul comenzilor plasate de luni pana vineri, pana la ora 15:00.

Miercuri, in cazul comenzilor plasate de vineri, ora 15:00 pana luni, ora 15:00.

 

In momentul in care produsele tale ajung la oficiul postal te vom anunta prin e-mail sau SMS. Te rugam sa le ridici in cel mult 7 zile, altfel comanda ta va fi anulata automat.

 

Livrarea produselor RedWolf la oficiile Postei Romane se face gratuit doar pentru comenzile care au o valoare minima de 150 de leiIn cazul in care suma de plata pentru o comanda este mai mica de 150 de lei, costul de livrare este de 16 lei.

 

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.

Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, iTransfer etc.) este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate

– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.